Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

Gardena 2in1 15000

Tootekood199322


Tootja Gardena
Kogukaal koos pakendiga 7.1 kg
Mootori tüüp Elektri
Sisendvõimsus 550 W
Maksimaalne voolu määr 15000 l/h
Maksimaalne rõhk 0,7 bar
Max. tõstekõrgus 7 m
Max. imikõrgus 7 m
Max. vee temperatuur 35°C
Kaabli pikkus 10 m
Puhta vee tsirkulatsioon Jah
Sisendpinge / sagedus 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Tõhus pumpamine selge ja määrdunud veega ühes seadmes

Kas elate majas keldriga, teil on aed tiigiga või basseiniga või vajate üleujutatud ehituskaevu korrastamist? Kas te ei suuda otsustada, kas survepump või sukelpump määrdunud veega oleks parim valik? Proovige GARDENA pumpade võimsust GARDENA selge ja määrdunud vee pump 15000 abil. Juhtiv kaasaegsete ja kvaliteetsete aiatööriistade tootja kogu Euroopas tutvustab innovaatilist 2in1 pumbalahendust, mis ühendab nii selge kui ka määrdunud vee pumba funktsioonid ühes seadmes, võimaldades seda paindlikult kasutada erinevates olukordades. Mõlema režiimi vahetamine on uskumatult lihtne. Pumba 550 W mootor tagab efektiivse 15000 liitri vee tunnis pumpamise võimsuse. 0,7 baari rõhu ja maksimaalse 7 meetri tarnekõrgusega on 2in1 pump eriti efektiivne. See suure mahutavusega ja väikese energiatarbimisega sukelpump sobib suurepäraselt erinevateks otstarveteks teie kodus ja aias. Näiteks kui teie pesuruum täitub suhteliselt selge veega pärast toru purunemist või üleujutust, saab kasutada selge vee režiimi. Lame pumbasüsteem toimib vaid 1 mm vee sügavusel. Režiimi vahetades muutub hübriidpump kohe sukeldatavaks määrdunud vee pumbaks, pakkudes palju kasulikke funktsioone ja eeliseid. Olenemata sellest, kas peate tühjendama üleujutatud ehituskaevu või pumbata välja määrdunud aiatiiki - kuni 35 mm mudaosakestega, suudab see uuenduslik sukelpump määrdunud vee režiim näidata, milleks ta võimeline on. Kvaliteetsete materjalidega, roostevabast terasest elementidega, pikaajalise keraamilise teljega suurepärase kolmekordse tihendiga on see vastupidav ja usaldusväärne seade. Käepärase 2in1 pumpamisfunktsiooni abil on seda veelgi mugavam kasutada. GARDENA selge ja määrdunud vee pump 15000 on lihtne kasutada ning äärmiselt mitmekülgne voolikuliitmike osas. See võimaldab teil kiiresti ja lihtsalt ühendada voolikud läbimõõduga 25 mm (1"), 32 mm (1¼") ja 38 mm (1½"), ühendades need G1" või G1½" keermega. Tänu nutikale GARDENA ühendussüsteemile saab voolikud kinnitada vaid ühe klõpsuga. Seetõttu sobib see suurepäraselt kõigile kodu- ja aiaomanikele, kes hindavad maksimaalset paindlikkust ja otsivad pumba jaoks selge ja määrdunud vesi. See stiilne hübriidpump lahendab selle probleemi ja pakub mõlema funktsiooni eeliseid. Võite loota GARDENA kastmissüsteemide, drenaaži ja majapidamispumpade üle 40-aastasele kogemusele. GARDENA annab kõigile pumpadele 5-aastase garantii, peate lihtsalt veebis registreerima ja kogema GARDENA pumba võimsust!

Funktsioonid

Innovatiivne 2 ühes sukelpump, mis tagab suure võimsuse
See uus tüüpi sukelpump ühendab selge vee ja määrdunud vee pumba funktsioonid ühes seadmes, võimaldades seda kasutada paindlikult erinevates olukordades. Mõlema režiimi vahetamine on uskumatult lihtne.

Väga efektiivne tänu innovatiivsele 2in1 tehnoloogiale ja väikesele energiatarbimisele
Kaasaegne sukelpump selge ja määrdunud vee jaoks 15000 on väga võimas ja efektiivne tänu 550 W mootorile, mille pumpamisvõimsus on 15 000 liitrit tunnis.

Võimas ja mitmekülgne
Pump, mille maksimaalne langetussügavus on 7 m, rõhu 0,7 baari juures, on võimas ja sobib erinevateks otstarveteks, näiteks üleujutatud keldritele, ehituskaevudele või mudastele tiikidele.

Esimese klassi tootmine, äärmiselt usaldusväärne ja lihtne kasutada
Nutikas disain, kõrgekvaliteetne tootmine roostevabast terasest elementidega ja keraamiline aksel suurepärase kolmekordse tihendiga. Lihtne käsitsemine kandekäepideme ja muude funktsioonidega muudab selle pumba kasutamise lihtsaks, käed, riided ja kingad jäävad puhtaks ja kuivaks.

Lihtne GARDENA voolikuliitmise süsteem
Sukeldatav selge ja määrdunud vee pump 15000 võimaldab ühendada 25 mm (1"), 32 mm (1¼") või 38 mm (1½") läbimõõduga voolikud ja ühendada need G1" või G1½" keermega.

Esimese klassi disain, valmistatud kvaliteetsetest materjalidest
Rostevabast terasest kest ja keraamilise kolmekordse tihendiga kaetud telg ja õlipaak tagavad pumba maksimaalse tugevuse ja pika kasutusea.

Pärast GARDENA loomist 1961. aastal on sellest väiksest aiandustööriistadele keskendunud äriühingust paari kümnendi jooksul saanud ülemaailmselt tunnustatud nutikate aiahooldustoodete ja -süsteemide tootja. Lõplik läbimurre tehti 1968. aastal, kui leiutati Original GARDENA System. Üha tõhusamate süsteemsete lahenduste pakkumist jätkati järgmistel kümnenditel GARDENA combisystemi, GARDENA akusüsteemi V12, GARDENA vihmutisüsteemi ja GARDENA tilkkastmissüsteemiga (kõik 1990ndatel).
 
Tänapäeval on GARDENA kvaliteetsete aiatööriistade alal juhtiv tootemark Euroopas – nad on esindatud enam kui 80 riigis üle maailma. GARDENA peakorter asub Saksamaal Ulmi linnas ning tegu on tootemargiga, mida eelistavad miljonid aiahooldusest huvitunud kodu- ja aiaomanikud.
 
Soovitame: