Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

Kastmisregulaator Gardena 967045101

Tootekood111172

186,00 € Sh. KM
Kogus:


 Tasuta tarne alates 50 € ostust.
 Tasuta tagastamine.
 Maksa kohe või kättesaades.
 Personaalne nõustamine tooteid ja garantiid puudutavate küsimuste korral.

Tootja Gardena
Kogukaal koos pakendiga 0.64 kg
Ühenduse tüüp 3/4"/1"
Kastmiseks Jah

Aia automaatne kastmine

Tänu nutikale GARDENA veesüsteemi juhtimisele ei jäta te kunagi oma aeda hoolduseta. Planeerige ja reguleerige oma aia kastmissüsteem vastavalt oma taimede vajadustele. GARDENA nutikas veesüsteem tagab teile täielikult automaatse kastmise vastavalt nutikale ajakavale. Lihtsalt paigaldage see tavalise aia kraani külge. Alustage nutitelefoni abil, kasutades GARDENA nutikat rakendust EasyApp Control, et saaksite oma aeda juhtida igast kohast. Nutikas veesüsteem töötab sujuvalt koos teiste GARDENA nutikate toodetega, kuna see on täielikult ühendatud GARDENA nutikasse süsteemi, sealhulgas muruniidukid, kastmiskontrollerid, andurid, pumbad ja toiteadapter. Kõik nutiseadmed on ühendatud internetiga GARDENA smart Gateway kaudu, et saaksite nautida täielikult automatiseeritud aeda. Veel üks oluline eelis on "Auto Schedule" assistent rakenduses, mis optimeerib kastmise aega, et teie aed oleks sobiv. Nutikat süsteemi saab kiiresti ja lihtsalt seadistada kasutades "EasyConfig", mis aitab samm-sammult paigaldust teha. Saate isegi integreerida oma nutikat kodu assistenti, nagu Apple Homekit või Amazon Alexa. Nutikas veesüsteem töötab vastavalt teie vajadustele ja praegustele ilmatingimustele, kastes ainult siis, kui see on vajalik. Näiteks pärast pikaajalist niiskust ja vihma või vihma oodates kohandab GARDENA nutikas rakendus teie ajakava. Talvel saate kastmise graafiku peatada, rakendus hoiatab isegi, kui on oodata külma või külma. See aitab aeda kasta kõige tõhusamal viisil, kasutades valikulist GARDENA nutikat sensorit, mis mõõdab mulla niiskust ja jätab planeeritud kastmise vahele, kui muld on juba niiske ja seda ei pea kastma. Teie taimed on suurepärases seisukorras ja samal ajal säästate iga hinnalist veepiiska. Aia kastmise käsitsi juhtimiseks vajutage lihtsalt seadme nuppu ja saate kohe kastmist alustada. Kasutades usaldusväärset GARDENA klappide tehnoloogiat, võite olla kindel, et kõik töötab sujuvalt ja ohutult. 3 AA patareid tagavad traadita ühenduse kogu hooaja vältel. GARDENA rakenduse Taimekogus leiate mõned parimate GARDENA aiandusekspertide nõuanded ja saate teada kõik, mida peate teadma taime maailmast. Lõdvestuge oma aias, teades, et saate loota sellele kohanduvale, mugavale ja usaldusväärsele nutikale kastmissüsteemile. Kasutades GARDENA nutikat veesüsteemi nutikale kastmissüsteemile, saate hoolitseda oma aia eest igast asukohast.

Omadused

Mugav ja praktiline
Kasutades tasuta GARDENA nutikat rakendust iOS-i, Androidi ja veebi jaoks, juhite alati oma aeda - olenemata sellest, kus viibite. Vaid mõne klõpsuga näitab rakendus kogu vajalikku teavet ja kohandab kõiki seadeid teie aia jaoks. Mugav ja praktiline.

Ohutult ühendatud
Tugevad antennid tagavad traadita ühenduse GARDENA nutika värava kaudu isegi suurtes aedades, tagades usaldusväärse andmeedastuse GARDENA nutikale rakendusele.

Külma hoiatus
Integreeritud temperatuurianduri abil edastab nutikas veesüsteem automaatselt hoiatuse GARDENA nutikasse rakendusse, kui temperatuur muutub liiga madalaks. Siis on aeg käivitada kastmissüsteem ja hoida seadet külma eest kaitstud kohas.

Otsene juhtimine
Vajutage lihtsalt nuppu nutika veesüsteemi puldil ja saate otse seadmele näha signaali tugevust, aku laetuse ja aktiivset kastmist LED-valgustite kaudu, mis on otse seadmel. Kui vett on kohe vaja, saate kastmist alustada uuesti nupule klõpsates.

Usaldusväärne kastmine
Nutikas veesüsteem jälgib teie taimede kastmist igapäevaelus usaldusväärselt, isegi kui te pole kodus. Katsetatud ventiilide tehnoloogia tagab tugeva ühenduse nutika veesüsteemi, veeliitmike ja ühendatud seadmete vahel.

Pärast GARDENA loomist 1961. aastal on sellest väiksest aiandustööriistadele keskendunud äriühingust paari kümnendi jooksul saanud ülemaailmselt tunnustatud nutikate aiahooldustoodete ja -süsteemide tootja. Lõplik läbimurre tehti 1968. aastal, kui leiutati Original GARDENA System. Üha tõhusamate süsteemsete lahenduste pakkumist jätkati järgmistel kümnenditel GARDENA combisystemi, GARDENA akusüsteemi V12, GARDENA vihmutisüsteemi ja GARDENA tilkkastmissüsteemiga (kõik 1990ndatel).
 
Tänapäeval on GARDENA kvaliteetsete aiatööriistade alal juhtiv tootemark Euroopas – nad on esindatud enam kui 80 riigis üle maailma. GARDENA peakorter asub Saksamaal Ulmi linnas ning tegu on tootemargiga, mida eelistavad miljonid aiahooldusest huvitunud kodu- ja aiaomanikud.
 
Soovitame: