Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

Elektriline samblaeemaldaja Gardena EVC 1000

Tootekood23121


Tootja Gardena
Kaal 10.5 kg
Kogukaal koos pakendiga 11.66 kg
Mootori tüüp Elektri
Sisendvõimsus 1000 W
Lõikekõrguse tasemed 3
Keskne lõikekõrguse reguleerimine Jah
Lõikelaius 300 mm
Kott Kotti pole
Sobib sügavama mulla õhutamiseks Jah
Kasutamiseks on vaja toitejuhet (ei sisaldu komplektis) Jah
Komplektis on Metallist labadega hirmutav trummel
Sisendpinge / sagedus 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Elektriline muruõhutaja Gardena EVC 1000 on võimsa PowerPlus mootoriga, mis võimaldab töötada seisakuteta ning võimaldab seadmel muretult käivituda. Seadme abil saad eemaldada sammalt, kulu ja umbrohtu, mis suurendab muru õhu, niiskuse ja toitainete omastamist. Eraldi asetsevad terad on valmistatud eriliselt karastatud galvaniseeritud roostevabast terasest. Terade lõikesügavust saab reguleerida hoova abil. Suured ja erilise mustriga rattad muudavad seadme juhtimise hõlpsaks ning tagavad hea haarduvuse muruga. Eemaldatav käepide võimaldab seadet kergelt transportida ja hoiustada.

Tähelepanu! Seadme kasutamiseks on vaja toitejuhet, mis ei sisaldu komplektis.

Pärast GARDENA loomist 1961. aastal on sellest väiksest aiandustööriistadele keskendunud äriühingust paari kümnendi jooksul saanud ülemaailmselt tunnustatud nutikate aiahooldustoodete ja -süsteemide tootja. Lõplik läbimurre tehti 1968. aastal, kui leiutati Original GARDENA System. Üha tõhusamate süsteemsete lahenduste pakkumist jätkati järgmistel kümnenditel GARDENA combisystemi, GARDENA akusüsteemi V12, GARDENA vihmutisüsteemi ja GARDENA tilkkastmissüsteemiga (kõik 1990ndatel).
 
Tänapäeval on GARDENA kvaliteetsete aiatööriistade alal juhtiv tootemark Euroopas – nad on esindatud enam kui 80 riigis üle maailma. GARDENA peakorter asub Saksamaal Ulmi linnas ning tegu on tootemargiga, mida eelistavad miljonid aiahooldusest huvitunud kodu- ja aiaomanikud.
 
Soovitame: