Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

Laminaadi paigalduskomplekt EDMA 08705

Tootekood196011

21,00 € Sh. KM
Kogus:


 Tasuta tarne alates 50 € ostust.
 Tasuta tagastamine.
 Maksa kohe või kättesaades.
 Personaalne nõustamine tooteid ja garantiid puudutavate küsimuste korral.

Tootja EDMA
Kaal 1.06 kg
Kogukaal koos pakendiga 1.1 kg
Aukude arv Aukudeta

Alates 1937. aastast on EDMA tootnud käsitööriistu professionaalsetele ehitajatele.  EDMA on spetsialiseerunud 7-le valdkonnale: kipsplaadi-, müüriehitus-, välisseina isolatsiooni-, katuse, põrandakatete-, siseviimistlus- ja võrkaedade tööriistadele.

Keskkonna kaitsmiseks on EDMA-l alati olnud säästev strateegia. EDMA tootmisprotsess ei eralda atmosfääri toksilisi aineid ning nende peakontor asub ISO 14001 sertifikaadiga tööstuslikus tehnopargis. "TOUCH PACK" pakend pakub võimalust toodeteid näha ja katsuda. Need on valmistatud taaskasutatud plastikust ja 100% taaskasutatavast paberist.

EDMA tööriistad on töökindlad ning ei tekita müra ega lendlevat tolmu, mis võib olla kasutaja tervisele kahjulik. Kõik ettevõtte tootmisprotsessid on sertifitseeritud ISO 9001: 2008-ga. See tagab klientidele optimaalse ja püsiva kvaliteedi. Kõik EDMA tööriistad on disainitud ja toodetud Prantsusmaal ning testitud enne turustamist.

EDMA tööriistad, millel on SUPERPRO SERIES®-märgis, on mõeldud kasutamiseks rasketes tingimustes. Kvaliteetsed tootmisprotsessid, parimad tootmismaterjalid ning uued ergonoomilised ja libisemisvastased plastikust käepidemed tagavad parima kasutajamugavuse.

Ettevõtte strateegiaks on välja töötada uuenduslikke tööriistu professionaalsetele ehitajatele, töö lihtsustamiseks ja aja kokkuhoiuks.