Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

Kobestaja Fiskars 136517

Tootekood50467

21,00 € Sh. KM
Kogus:


 Tasuta tarne alates 50 € ostust.
 Tasuta tagastamine.
 Maksa kohe või kättesaades.
 Personaalne nõustamine tooteid ja garantiid puudutavate küsimuste korral.

Tootja Fiskars
Kaal 0.33 kg
Kogukaal koos pakendiga 0.34 kg
Pikkus 260 mm
Sobib kõikide QuikFit seeriast varredele Jah
Terad-karastatud boorteras Jah

Kvaliteetsed aiatööriistad tavakasutajatele ja spetsialistidele. 1649. aastal asutati Soome külas Fiskars sepikoda. Alguses kasutati Fiskarsis rauda naelte, keerme, nugade, kõblaste, raudrataste jm tegemiseks. Omanikuvahetused mõjutasid Fiskarsis töödeldavat materjali – alustati vase töötlemist. Hiljem, kui vase reservid otsa said, suleti Fiskarsi sepikoda 1822. aastani, mil selle ostis apteeker Johan Jacob Julin. Ta koondas Fiskarsi töö raua töötlemisele ja tegi kõik pingutused metallitöökoja laiendamiseks.

1832. aastal, kui asutati esimene Soome söögiriistade tehas, sisaldas tootevalik lisaks nugadele ka kahvleid ja kääre. Julini juhtimisel sai Fiskars kuulsaks talu- ja majapidamise tööriistade tootjana ning Fiskarsist sai parima kvaliteedi tunnusmärk.

Soovitame:

Sellest perioodist alates kasvas ja arenes Fiskars igal aastal, tuues turule uusi innovatsioone ja saavutusi, näiteks maailma esimesed plastikust käepidemetega käärid. Sellest oranžide käepidemetega tööriistast sai üks kõige populaarsemaid Fiskarsi tooteid. Isegi värvist, Fiskars Orange®, sai Soomes (2003) ja USA-s (2007) ametlikult registreeritud kaubamärk.
Praegu on Fiskars tuntud funktsionaalse ja progressiivse disainiga kööginõude ja aiatööriistade tootjana.