Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

tangid Knipex 8603180

Tootekood202447

58,00 € Sh. KM
Kogus:


 Tasuta tarne alates 50 € ostust.
 Tasuta tagastamine.
 Maksa kohe või kättesaades.
 Personaalne nõustamine tooteid ja garantiid puudutavate küsimuste korral.

Tootja Knipex
Kaal 0.11 kg
Kogukaal koos pakendiga 0.11 kg
Tangide tüübid Torutangid
Pikkus 180 mm
Töölaius 35 mm
Kiire nupust seadistamine Jah

Knipex” on Saksamaa ettevõtte, mis on keskendunud ainult ühe tooterühma tootmisele ning nendeks on tangid. Knipex tangid on ülemaailmselt tuntud kui kõrgkvaliteetsete ning erakordselt tõhusate toodetena, millel on palju eeliseid. Knipex pakub laias valikus erinevaid tange, mis võimaldab kasutajal leida endale töö jaoks kõige sobivama.

Knipex Alligator” tangid – veepumbatangid iselukustuvate haaratsitega, mis lihtsustab tööd torude ning mutritega.

Knipex Cobra” tangid – Tegemist on kõrgtehnoloogiliste veepumbatangidega, mille eeliseks on nupuvajutuse abil kiire haaratsite reguleerimine, väikeste sammude kaupa. Professionaalide hulgas on tegemist väga tuntud tööriistaga.

Knipex Cobolt” poldikäärid – kompaktsetel poldilõikuritel on “arukas” hoova mehhanism, mis suurendab kasutaja lõikejõudu kuni 20 korda.

Knipex” mutritangid – on segu tangidest ning mutrivõtmetest. Antud tööriistal on siledad paralleelselt liikuvad haaratsid, mis võimaldavad õrnalt hoida ja keerata erinevaid siledaid pindu.

Knipex Raptor” tangid – tegemist on universaalse pingutusvahendiga, mis on spetsiaalselt ette nähtud ümarate servadega poltpeadega töötamiseks. Antud tööriist aitab paljudel juhtudel, kui standardne mutrivõti libiseb üle kahjustatud pea.

Knipex lühiajalugu:
1882 – Carl Gustav Putsch koos kolme assistendiga alustab käsitsi tangide tootmist oma Cronenbergi kodumaja keldri väikeses sepikojas.
• 1942 – Carl Putsch (Gustavi poeg) ametlikult registreerib „Knipex“ brändi.
• 1973 – Tuuakse turule uut tüüpi veepumbatangid „Alligator“.
• 1984 – Knipex arendab „Cobra“ tangid
• 1991 – „Rennsteig – Werkzeuge“ liitub „Knipex“ ettevõtte grupiga.
• 1994 – Arendatakse välja „Knipex“ mutritangid.

Ettevõtte kasvab pidevalt ning laieneb kogu maailmas. Knipex on tunnustatud paljude rahvusvaheliste auhindadega ning „Knipex“ edulugu jätkub endiselt.