Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

Järkamissaag Metabo KGS 254 M

Tootekood74338


Tootja Metabo
Kaal 16.3 kg
Kogukaal koos pakendiga 21 kg
Pakendi mõõtmed 790x515x205 mm
Professionaalidele / Asjaarmastajatele Professionaalidele
Mootori tüüp Elektri
Sisendpinge / sagedus 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC
Ketta maksimaalne läbimõõt 254 mm
Siseava läbimõõt 30,0 mm
Kiirus koormuseta 4500 min-1
Maksimaalne kiirus 4500 /min
Reguleeritav kiirus võimaldab töötada erinevate materjalidega Ei
Sisendvõimsus 1450 W
Töödeldavat materjali saab lõigata 45° nurga all 205x47 mm
Koormatavat materjali saab lõigata 90° nurga all 305x92 mm
Diagonaalse lõike võimalus ja 47° vasakule Jah
Ketta libistamsimehhanism Libiseb kahel rööpal (1 etapp)
Täppislõike süsteem Laser (ühelpool ketast)
Kaabli pikkus 2 m
Lõikesügavuse regulaator +
reguleeritav tõkesti Jah
Tõstekäepide Jah
Tolmueemaldusseadme lülitiga Jah
Töödetaili klamber Fikseeritud nurk
Komplektis on Tolmukott

Järkamissaag Metabo KGS 254 M on kompaktne ja kerge ning seda on võimalik ühe käega teisaldada. Seadmel on liugfunktsioon laiade detailide lõikamiseks. Sae konstruktsioon on tugevast valualumiiniumist. Ergonoomiline käepide ja saepea lukustus lihtsustab seadme transporti. Erijuhik tagab efektiivse tolmueemalduse. Sael on kiirseadistus laialdaselt kasutatud nurkadele. Seadmel on laser ning pikendatavad laualaiendused. Samuti valgustab lõikejoont ere LED lamp. Turvalisust lisavad kõrged detaili toed. Detaili fiksaatorid on fikseeritavad nii pealt kui ka küljelt. Kettavahetus on lihtsustatud tänu spindlilukule. Sügavusepiiraja lihtsustab valtside tegemist. Saepead on võimalik kallutada vasakule.

Komplektis:
Kõvasulamist lõikeketas (48 hammast)
Mõõtkavaga juhik
Materjali fiksaator
Tolmueemaldus kott
Kaabel
Saeketta vahetamise võti
2 x sisseehitatud lauapikendus tööpingi külgedele*

*Lauapikendused tööpingi külgedel võimaldavad kergelt pikendada tööpingi mõõtmeid pikemate materjalide tarbeks. Neid saab lihtsalt välja tõmmata. Sellel mudelil on võimalik neid eraldada täielikult ning lisada need teineteisele lisaks eriti pikkade materjalide tarbeks. See on võimalik ainult statsionaarse seadme puhul.

Metabo tööriistad on tagatud üheaastase tootjapoolse garantiiga. Registreerides tööriista www.metabo-service.com 4 nädala jooksul peale tööriista soetamist, saate kolmeaastase garantii.

Metabo tähendab kõrgetasemelisi Saksa elektritööriistu ja -seadmeid. Ettevõte Metabo on tegelenud tööriistade tootmisega alates selle asutamisest 1924. aastal. Isegi ettevõtte nimi on otseselt selle tegevusega seotud (Metallbohrdreher). Tootmine on koondunud kahte piirkonda: Nürtingen (Saksamaa) ja Shanghai (Hiina).

Metabol on täielik õigus tunda uhkust esimese nurklihvija (loodi 1950. a), esimese kiirkinnitamise trellipadruni (loodi 1952. a), esimese haamertrelli (loodi 1957. a) ja muude tehnoloogiliste innovatsioonide üle.

1999. aastal ostis Metabo Saksa ettevõtte Elektra Beckum. Ettevõte toodab puidutöötlemisseadmeid, kompressoreid, keevitusseadmeid ning aiale ja kodule mõeldud süsteeme. Alates 2006. aastast on paljusid Elektra Beckumi seadmeid müüdud Metabo kaubamärgiga.

Soovitame
Metabo pakub 36-kuulist garantiid oma tööriistadele, akudele ning laadijatele, kui registreerite tööriista www.metabo-service.com 4 nädala jooksul peale tööriista soetamist.