Ostukorv

0 toodet 0,00 €

My Cart -

0 toodet
Kõik kategooriad

Tikksaag Hitachi CJ90VST

Tootekood206155


Tootja Hitachi
Kogukaal koos pakendiga 3.6 kg
Professionaalidele / Asjaarmastajatele Professionaalidele
Mootori tüüp Elektri
Sisendvõimsus 700 W
Liikumiskiirus 850-3000 min-1
Kiiruse reguleerimine vastavalt tööks erinevate materjalidega Jah
Max. paksus lõigataval puidul/terasel/alumiiniumil 90/8/- mm
Kas komplekt sisaldab kandekohvrit Toode on pakendatud kartongpakendisse
Sisendpinge / sagedus 210 - 240 V / 50 - 60 Hz / AC

Stabiilne Jaapani ettevõte, mis spetsialiseerub spetsialistidele ja kodukasutajatele mõeldud elektritööriistade tootmisele. Hitachi alustas oma tegevust 1982. aastal. Ettevõtte peamine visioon on panustada ühiskonna arengusse kaasaegsete ning originaalsete tehnoloogiate ja toodetega. See seisukoht on kehtinud algusest peale.
Juba aastakümneid on Hitachi olnud juhtiv ettevõte energiatõhusate tehnoloogiate arendamises. Ettevõtte peamine eesmärk on säästa ressursse, vähendada keskkonnamõjusid ning suurendada taaskasutuse ja ringlussevõtu võimalusi.
Hitachi valikusse kuuluvad: juhtmeta trellid, haamrid, lööktrellid, elektrisaed, ketaslõikurid, elektrihöövlid, nurklihvijad ja muud elektrilised tööriistad.

“Hitachi” on vahetamas oma brändi nime. Uueks nimeks saab “HiKOKI”. Rohkem informatsiooni leiab tootekirjeldusest.

Alates 1. oktoobrist 2018 vahetab “Hitachi-KOKI” oma brändi nime. Uueks nimeks saab “HiKOKI”. Selle tulemusel muutuvad toodete nimed, kuid tooted, mudeli numbrid ja vöötkoodid jäävad endisteks. Nimevahetuse perioodil võib turul leida sama toote erinevate brändinimede alt: “Hitachi” või “HiKOKI”.

Soovitame enne tellimist meiega kontakteeruda ja kontrollida toote nime, seda juhul, kui teil on brändi nimega seoses eelistusi.